Защитникът на ЦСКА Енес Махмутович гледа към изхода на Българска армия, твърди

...
Защитникът на ЦСКА Енес Махмутович гледа към изхода на Българска армия, твърди
Коментари Харесай

Защитник пред раздяла с ЦСКА

Защитникът на ЦСКА Енес Махмутович гледа към изхода на " Българска войска ", твърди " Мач Телеграф ". Националът на Люксембург няма формален мач от повече от месец насам, като на 11 септември записа 45 минути при триумфа над Славия. Тогава треньорът Саша Илич очевидно бе неудовлетворен от представянето на Махмутович и го размени още на полувремето с Мено Кох. През този сезон футболистът с косоварски корени записа едвам 5 участия - 4 в efbet Лига и 1 в Лига Европа. Той обаче не е бил в групата на ЦСКА от 18 септември, когато беше дербито с Левски и в последно време тренира за здраве.

Най-неприятното за Махмутович е, че даже и при скица 3-5-2, която Саша Илич употребява в Разград, треньорът избра да върне халфа Амос Юга обратно, в сравнение с да разчита на национала на Люксембург.

25-годишният футболист пристигна в края на март на " Българска войска ". Тогава ЦСКА се възползва от войната в Украйна и го отмъкна от ФК Лвов. Той обаче дълго не можеше да бъде картотекиран поради отговорности на " алените " по остарели отговорности. Затова бранителят не записа нито един мач през предишния сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР